miercuri, 29 august 2007

....inchiriez spatiu:)

...m-am hotarat sa "inchiriez spatiu de scris "...sa vedem cine se inscrie:)....

2 comentarii:

o ea spunea...

Stralucire amagitoare

io vreau numa daca-i gratis sau "tutto a 1 euro" poate atat o sa platesc...hai ma ca se poarta...apropo de asta iti dai seama o sa ne permitem sa ne cumparam orice...nimic...care o sa ne ajute la...nimic...dar care o sa ne umple casa de...nimic! mai bine s numea "niente a 1 euro"
Va' sa zica "niente a 1 euro" asta e un magazinel amplasat in mijlocul viitoarei capitale de mall-uri...ma gandesc ca este o francizuca, luata pe jdemii de euro de un om serios..foarte important si clar cu haine de 1(00) euro ca altfel nici nu mi-l pot imagina.
Ce sa zic magazutzu arata impecabil (deocamdata), lumini de lumini cu lumini in lumini, produse "made in china" stralucind pe rafturi, angajati zambitori si pregatiti intelectual sa-i depaseasca intrebarile voastre......vizitatul acestui magazan(a se citi nazal) va dezvolta in voi dorinta de a-i calca pragul cat mai des.
Aaa si daca va duceti sa nu cumva sa intrebati de papiote...
ps: daca vreti s-o intalniti pe blonda din mesajul meu anterior...vizitati "niente a 1 euro"...sta mititica acolo la casa...trimitand sms-uri iubitului ei "gelatu'".

Roxana spunea...

...trebuie sa pun eu comentariul pentru ca se plange Mela ca nu poate sa posteze:))...deci: Mela ma da in judecata pentru ca ii apartine ideea cu inchiriatul..
Raspunsul meu: "tu iti inchiriai statusul de la yahoo messenger...io un mic spatiu din blog..."
Imi cere bani asa ca vreau sa vad oferte tentante..mai mult de un euro:)) sa pot plati drepturi de autor:P...